На 29 ноември, около 01:30 часа, е извършена кражба от «Нисан»,

...
На 29 ноември, около 01:30 часа, е извършена кражба от «Нисан»,
Коментари Харесай

Полицията хвана двама автокрадци, действали по паркингите - единия избягал с колата, другия свалил всичко, което може да отнесе

На 29 ноември, около 01:30 часа, е осъществена кражба от «Нисан», който е бил паркиран на ул. «Константин Доганов» в гр. Варна. Неизвестно лице е открило, че МПС е отключено и е направило кражбата на батерия, принадлежности и зарядни устройства.

След извършени оперативно-издирвателни действия и дейности по следствие на случая е открито, че причинител на действието е малолетно момче от с. Чилнов, известно на Министерство на вътрешните работи. По случая има формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е арестуван за период до 24 часа.

На 5 демеври пък е получен сигнал за кражба на «Фолксваген», осъществена от паркинг на огромен магазин в ж.к. «Вл. Варненчик» в гр. Варна. След извършени оперативно-издирвателни действия и дейности по следствие на случая е открито, че причинител на действието е И.И. (64 г.), локален гражданин, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан. По случая има формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е арестуван за период до 24 часа, а в следствие е наведен в следствения арест.

В петък пък е получен сигнал за кражба от частен дом, намиращ се на ул. «Георги Паспалев» във Варна. Неизвестно лице е направило кражбата на портмоне с банкови карти и сума към 40 лева След извършени оперативно-издирвателни действия и дейности по следствие на случая е открито, че причинител на действието е Д.Д. (53 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Д.Д. е арестуван за период до 24 часа.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР